Eigenaresse Reshmay van Moves Rotterdam, werd van jongs af aan geïnspireerd door de moves van Michael Jackson en het kijken naar dansfilms zoals Breakin & electric Boogaloo. Dansen leerde zij niet in de studio maar op straat, in haar kamer en door deel te nemen aan battles op straat en in de stationshallen.

Lesgeven
Reshmay Verhuisde van Gouda naar Capelle aan den IJssel en ontdekte een dans Studio waar zij enkele maanden danslessen heeft gevolgd in de stijlen Klassiek ballet, Modern en Streetdance. Al binnen een paar maanden stond ze zelf daar in de studio als dansdocente en maakte de school kennis met een nieuwe stijl van hip hop. Haar stijl werd tegelijker tijd in Rotterdam en andere steden van Nederland geïntroduceerd en ze gaf al snel dansworkshops in zowel het binnen als buitenland.

Choreografe
Al op jonge leeftijd maakte Reshmay choreografieën voor diverse dansgroepen. En was ze op verschillende podia te zien in het hele binnen en buitenland. Ze choreografeert  voor diverse videoclips en onder andere haar eigen clips zoals Slow Down, It’s allright. Reshmay heeft gechoreografeerd voor het Ro Theater voor het stuk “Romeo & Julia”  en was ze onder andere als gast choreografe te zien in het RTL5 dansprogramma So You Think You Can Dance 5.

RDC / Moves Rotterdam
Na 4 jaar lesgeven wilde Reshmay voor haar zelf beginnen. En zo onstond Rotterdam Dance Center. Rotterdam Dance Center werd per 1 september 2007 MOVES ROTTERDAM en is nu de plek in Rotterdam voor iedereen die van dansen houdt. Ook staat Reshmay ervoor open om haar leerlingen te helpen met het voorbereiden van audities of proffesioneel begeleiden als danser(es), zanger(es) of rap artist. Zij deelt haar passie voor dans en muziek graag met anderen.

klik hier voor  Video So You think you can dance 

klik hier voor video Reshmay It s Allright