Eriksson dos Reis Soares Dos Santos is geboren in Tarrafal in Sao Nicolau, dit vind plaats in Kaapverdie. Eriksson is geboren op 6 April 1991 en is een Nederlandse danser. Al op een jonge leeftijd is Eriksson naar Nederland verhuisd om hier een betere  toekomst te krijgen. Op zijn 8ste werd hij verliefd op zijn passie Dansen. Van jongs af aan deed hij mee met verschillende nationale wedstrijden in de stijl hiphop, waar hij met zijn groep verschillende prijzen won. Naarmate hij ouder werdt, begon hij met lesgeven aan kleine kinderen. Hierbij gaf hij o.a. lessen aan Demo groepen en buurthuizen. Hier kwam hij al achter dat hij 1 van de beste Choreografen ter wereld wou worden.

In 2002 werd hij bij het Hiphophuis, gelegen aan de Coolhaven, gescout door Reshmay. Hierbij leerde hij de verschillende stijlen van Hiphop. Een paar jaren later werd hij uitgenodigd om auditie te gaan doen voor een Companie van Indirah Tauwnaar genaamd Future In Dance, Fid (Future In Dance) heeft enorm veel voor hem betekend omdat hij alle stijlen heeft geleerd, van Hiphop naar Modern, tot Jazz, Afro, House etc.

Vanaf 2013 begon hij aan de 4 jarige opleiding ‘artiest dans show’ in Arnhem, en is in 3 jaar afgestudeerd als allround danser. Eriksson heeft verschillende optredens gedaan door heel Nederland om als danser ervaring op te doen in het echte werkveld. Hij wilt over een paar jaren zijn doelen kunnen behalen zoals zichzelf te ontwikkelen in diverse choreografieën en over de wereld te kunnen touren en zijn talent met de wereld te kunnen delen. Eriksson is nu bezig met zijn droom te realiseren als choreograaf, en hoopt steeds een stukje verder te komen met zijn passie voor choreograferen. 1 tip die hij aan jullie geeft is, blijf altijd hard werken voor je dromen en laat je door niemand stoppen, ook al is er niemand die in je gelooft.